Bij ons in Zélland: de Pronkzittingen, voorverkoop op zaterdag 12 januari

6 december 2018

A.s. zaterdag 12 januari start de verkoop van de kaarten van de Bij Ons in Zélland Pronkzittingen op de zaterdagen 2 en 9 februari. Een mooie avond vol humor, buuts, zang, dans, cabaret en veel lachen. Met een mooi, vol en afwisselend programma maken De Smouskes er met jullie een leuke en gezellige avond van. Voor jong en oud. Gewoon meemaken!

Vol programma
Dit jaar zullen er 4 tonpraters op het podium staan. Ben van der Walle mag niet ontbreken met zijn buut waarmee hij een derde plaats veroverde bij het kletstoernooi “De Goeie To(o)n” in Helmond. En naast Cor Verstegen treden ook twee succesvolle tonpraters weer terug in de ton: Erwin Kremers en Cor Schel. Andere bekende namen zoals Christ-Jan en Cindy, Dames van de Raad, Frans, Geert, Marcel & Maria als Klokkenluiders en Annerie & Krista zullen niet ontbreken. Maar ook de verrassende optredens van vorig jaar krijgen dit jaar een vervolg met Jolande & Dietske en Auke, Jeske & Auke. De presentatie is in handen van Anke en Marjon met muzikale omlijsting van Hofkapel De Blaosbalken.

Kaartverkoop
De voorverkoop van kaarten (à €11,-) voor de zaterdagzittingen vindt a.s. zaterdag plaats vanaf 11.00 uur bij Herberg D’n Brouwer. De deur is open vanaf 10.00 uur (max. 6 kaarten per persoon, op volgorde van binnenkomst). Daarna zijn de kaarten te koop bij Die Twee Kappers aan de Kerkstraat in Zeeland, of online te bestellen op www.smouskes.nl

Pronkzitting 65+ op zondag
Op zondag 3 februari staat de middagzitting op de agenda, speciaal voor de oudere jongeren (65+) onder ons. Deze middag verwachten De Smouskes weer een volle zaal, dus kom op tijd. Kaarten voor deze zondag gaan niet in de voorverkoop, maarzijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal (€7,50 per kaart).
Aanvang 13 uur, zaal open 12 uur.