De Smouskes pakken uit met Prinsonthulling op zaterdag 10 november

10 oktober 2018

Nog 3 weken en dan weten we het zeker! Wie van de 11 Hoogheden zijn de échte JubileumHoogheden met ons 55 jarig bestaan? Er wordt al druk gespeculeerd welke van die 11 tuinen met gekleurde Prinsensteek het eigendom is van de nieuwe Hoogheden van de Smouskes!

Wie speelt hier een dubbelrol? Zijn het Bram & Saskia (Jansen), Rob & Geertje (van Hout), Joost & Jenna (Merx), Gerard & Maaike (Linders), Sam & Nicky (van der Coer), Gijs & Teddy (Laarakkers), Bram & Kaylee (Huvenaars), Paul & Marleen (van Dongen), Frans & Mirjam (Lukassen), Jannesjan & Cindy (Bergmans) of Tom & Marieke (Laurenssen)?

Hier stellen ze zich voor en kan met een Top 11-poll de verwachte Hoogheden geraden worden. Elke week zal er een update van deze Top 11, inclusief de nodige hints, plaats vinden.

Op zaterdag 10 november zul je, na een afvalrace tussen deze 11 kandidaat-Hoogheden, weten wie er komend jaar de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk. Like de Facebookpagina (facebook.com/smouskeszeeland) en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom deze 11 kandidaten!

Met de Prinsonthulling op zaterdag 10 november pakken we groots uit! Vanaf 20.30 uur in de zaal van Ambianz: een avond van Zeelanders, voor Zeelanders, door Zeelanders. Om elf voor elf zullen de nieuwe Hoogheden van De Smouskes onthuld worden. De entree is gratis.