De Smouskes pakken weer uit met Prinsonthulling op zaterdag 9 november

14 oktober 2019

Binnenkort is het zover: de nieuwe Hoogheden van De Smouskes worden onthuld. Maar… wie is deze nieuwe prins? En niet onbelangrijk: waar woont de nieuwe prins? Gelukkig kunnen wij daar met heel Zeeland al over gaan speculeren, want in de komende weken zullen er in heel het dorp echte steken als paddenstoelen uit de grond schieten. En ook weer verdwijnen… En weer tevoorschijn komen.

Van de Nabbegat tot ’t Oventje, van de Zevenhuis tot aan de Graspeel, van de Melkpad tot aan d’n Brand en weer terug naar de Kerkstraat: overal kunnen onze nieuwe Hoogheden vandaan komen, en de eerste 11 steken zijn al gesignaleerd. Aan Zeeland de vraag: “woont hier de echte prins?”

Op zaterdagavond 9 november gaan we erachter komen wie deze carnaval de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk. Het zal wederom een spectaculaire onthulling worden, die anders gaat verlopen dan andere jaren. Inhaken is meemaken: je moet erbij zijn om het te geloven.

Vanaf 20.30 uur in de zaal van Ambianz: een avond van Zeelanders, voor Zeelanders, door Zeelanders. De entree is gratis.