VIDEO: De Smouskes steken met film een hart onder de riem van de Zeelandse carnavalsvierders

,

Geen recepties, geen pronkzittingen, geen carnaval op school, geen optocht, geen matinee, geen tent op het plein. We missen carnaval, en dan in het bijzonder carnaval met élkaar. Daarom hebben we in samenwerking met een groot aantal bekende Zeelandse carnavalsvierders een film gemaakt.

Carnaval in Zeeland is elk jaar een groot feest. Natuurlijk in de feesttent op het kerkplein en bij de diverse horeca-gelegenheden, maar bijvoorbeeld ook op alle scholen, bij woonzorgcentrum Compostella en de Soos voor mensen met een verstandelijke beperking. Een feest voor iedereen dus, wat we door de aanhoudende coronacrisis dit jaar helaas niet met elkaar kunnen vieren.

Om die reden is er een korte film opgenomen met Zeelandse carnavalsvierders zoals bijvoorbeeld leden van de Raad van Elf, bekende deelnemers van de optocht en pronkzittingen en Zeelandse muzikanten. Samen steken ze een hart onder de riem van alle mensen in Zeeland die zo graag samen carnaval vieren. Want áls het weer kan… Nou ja, bekijk hier de film maar! (met geluid):

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AXGFiSquhjIM