Grote Spullenmarkt op zondag 5 mei

29 maart 2019

Op zondag 5 mei houden we onze jaarlijkse Spullenmarkt. Vanwege het succes van vorig jaar gaan we ons terrein weer inrichten op het industrieterrein Voederheil II. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers daar terecht voor koopjes en andere hebbedingetjes die tegen een zacht prijsje verkocht worden. De entree en de opbrengst van de verkoop van de spullen komen ten goede aan de organiserende stichting en de deelnemende Zeelandse buurtschappen.

Informatieavond voor de buurtschappen
Op woensdagavond 17 april houden we de informatieavond voor deze Spullenmarkt. Om 20:00 uur in zaal Ambianz. Alle buurtschappen en contactpersonen zijn hierbij welkom. Die avond nemen we alles nog even door en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Download hier de uitnodiging >
De uitbetalings-/evaluatieavond is op woensdag 29 mei, eveneens in Ambianz.
Voor vragen kunt u mailen naar spullenmarkt@smouskes.nl.

Ophalen spullen
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei zullen de spullen huis-aan-huis opgehaald worden. Wilt u nu alvast bruikbare en verkoopbare spullen apart houden voor de markt? Grof vuil, witgoed, bedden, matrassen, TV’s en computers, fauteuils, bankstellen e.d. zullen NIET worden meegenomen! Deze zijn onverkoopbaar op een Spullenmarkt en de afvoer-/stortkosten van deze grote spullen zullen wel betaald moeten worden. We hopen op uw medewerking.