Nieuwe Jeugdhoogheden stellen zich voor!

Vrijdag 15 november 2019

    

Maak kennis met de nieuwe Jeugdhoogheden!

Jeugdprins Jesse, Jeugdprinses Nienke, Adjudante Mijntje en Nar Rafke zijn op 15 november 2019 onthuld als nieuwe Jeugdhoogheden van De Smouskes.

Jeugdprins Jesse

Hallo Smouskes en Smouzinnekes. Ik ben Jesse de Klein, 12 jaar. Dit jaar ben ik de Jeugdprins! Ik zit op de Vlasgaard in groep 8A bij juf Sanne.

Ik voetbal bij Festilent, daar ben ik keeper bij JO13-2. Ook ga ik elke week bootcampen bij Varofit. Ik ben wel in voor een feestje, dus dat gaat helemaal goedkomen deze carnaval! Samen met Jeugdprinses Nienke, Adjudante Mijntje en Nar Rafke gaan we er een hele mooie en gezellige carnaval van maken! ALAAF!

Jeugdprinses Nienke

Hallo Smouzen en Smouzinnen. Ik ben Nienke van den Berg, jullie nieuwe Jeugdprinses! Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van basisschool ‘t Oventje bij juf Anoek en juf Daniëlle.

Ik hou van tekenen, ik speel harp en ik sport graag. Daarnaast doe ik ook aan bootcamp en streetdance. Samen met Jeugdprins Jesse, Adjudante Mijntje en Nar Rafke wordt deze carnaval super gaaf. Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Adjudante Mijntje

Hallo Smouzen en Smouzinnen! Ik ben Mijntje Bongers en ik ben de Jeugdadjudante van het Smouzenrijk. Ik woon samen met mijn papa, mama en broertje Pepijn op de Voederheil. Ik zit in groep 8 van de Vlasgaard bij juf Helene en juf Will.

Mijn hobby’s zijn hockeyen bij HCU in Uden, saxofoon spelen en in de vrije tijd die overblijft ben ik graag aan het koken, bakken en knutselen. Ook ga ik graag skiën. Verder hou ik van gezelligheid en feestjes, dat komt dus vast helemaal goed deze carnaval! Samen met Jeugdprins Jesse, Jeugdprinses Nienke en Nar Rafke maken we er een te gekke carnaval van! ALAAF!

Nar Rafke

Hallo kleine en grote Smouzen en Smouzinnekes! Mag ik mij voorstellen, ik ben Rafke Neijts en dit jaar ben ik jullie Nar. Ik heb al enkele jaren de carnaval bekeken vanuit de feesttent op het kerkplein. Ik vind het erg leuk dat ik deze carnaval alles mee ga maken van begin tot eind.

Ik heb er heel veel zin in samen met Jeugdprinses Nienke, Jeugdprins Jesse en Adjudante Mijntje. Alaaf!