Nieuwe Jeugdhoogheden 2022-2023 stellen zich voor!

Maak kennis met de nieuwe Jeugdhoogheden!

Jeugdprins Levi, Jeugdprinses Pleun, Adjudante Jonne en Nar Sem zijn op 11 november 2022 onthuld als nieuwe Jeugdhoogheden van De Smouskes.

Jeugdprins Levi
Ik ben Levi van Dijk, de nieuwe jeugdprins van het Smousenrijk. Ik woon op de Puttelaar in Zeeland en zit in groep 8b van de Vlasgaard, bij juf Helene en Darlene. Mijn vader is Joris en mijn moeder Tine en ik heb twee zussen: Elin en Nena. Ook heb ik twee honden, Lara en Lulu.

Ik ben graag bezig, ik houd van voetbal en tennis. Ik ben fan van PSV en ga graag naar Eindhoven om een wedstrijd te kijken.

Carnaval vier ik al jaren. De laatste jaren als lid van de jeugdraad van 11. En nu in het laatste jaar van de basisschool ga ik er helemaal een feestje van maken als jeugdprins. We gaan lekker knallen! Alaaf!

Jeugdprinses Pleun
Mijn naam is Pleun Laurenssen, ik ben dit jaar jeugdprinses van het Smousenland. Ik zit in groep 7/8 van basisschool de Wizzert bij juf Rianne en juf Martine. Ik woon op de Eikenboogstraat samen met mijn ouders Bas en Rian en zusje Puck.

Ik heb twee huisdieren: een hond Sam en een hamster Juultje. Mijn hobby’s zijn: tennis, toneel, met vriendinnen shoppen en spelen met onze hond Sam. In mijn vrije tijd kijk en maak ik graag TikTok filmpjes.

Ik ga er samen met de andere jeugdhoogheden en jullie allemaal een supergezellig carnavalsjaar van maken! Alaaf!

Adjudante Jonne
Ik ben Jonne van den Brand en ik ben dit jaar de jeugdadjudante van de Smouskes! Ik zit in groep 8 van basisschool de Vlasgaard bij juf Elke en Darlene. Mijn ouders zijn Guus en Lyn en ik heb één broer, Dion. Ook heb ik twee huisdieren, hond Jip en hamster Holly.

Ik zit op turnen in Uden en musical-les in Boekel en hou verder ook heel erg van armbandjes maken, naaien, steppen, springen op de trampoline en duikelen op het duikelrek. Ook luister ik graag naar muziek en ben ik helemaal gek van Tesla.

Deze carnaval gaan we er met z’n allen een knalfeest van maken. Alaaf!

Nar Sem
Mijn naam is Sem Smits en ik mag dit jaar de nar zijn van het Smousenrijk! Ik zit in groep 8 van de Vlasgaard bij juffen Elke en Darlene. Mijn ouders zijn Teun en Monique en ik heb een broertje Wout en een zusje Fiene.

Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, judo en ik zit bij de Scouting. Ik hou ook erg veel van gamen, gezelschapsspelletjes en films, maar het meeste hou ik vooral heel veel van muziek.

Samen gaan we een supergave carnaval beleven, ik heb er heel veel zin in. Alaaf!