De nieuwe jeugdhoogheden 2023-2024 stellen zich voor!

Maak kennis met de nieuwe Jeugdhoogheden!

Jeugdprins Coen, Jeugdprinses Emma, Adjudant Thijmen en Narrin Loïs zijn op 17 november 2023 onthuld als nieuwe Jeugdhoogheden van De Smouskes.

Jeugdprins Coen
Ik ben Coen de Klein, de nieuwe jeugdprins van het Smousenrijk. Ik ben net elf geworden, een mooie leeftijd voor een prins! Ik woon op de Blazoenlaan in Zeeland samen met mijn ouders Herald en Ilona en mijn zusje Roos. Ik zit in groep 8 van OBS de Wizzert bij juf Rianne en juf Lotte.

Mijn hobby’s zijn gamen, Pokémon, drummen bij Zeelandia en voetballen, dat doe ik bij JO12-2 van Festilent. Mijn favoriete film is Jurrasic Park en het lekkerste eten vind ik gnocchi.

We gaan er een leuke carnaval van maken samen. Alaaf!

Jeugdprinses Emma
Hoi, ik ben jeugdprinses Emma Manders. Ik ben elf jaar en woon op de Kleine Graspeel. Daar woon ik samen met mijn ouders Stefan en Gerike en mijn broertjes Joris en Maarten. Maar ook met onze hond Limo, pony’s Donny en Petra, en paard Faya. Een echte beestenboel! Gelukkig hou ik erg van dieren.

Ik zit in groep 8a van de Vlasgaard bij juf Elke en Darlene. Mijn hobby’s zijn voltige (turnen op een paard), paardrijden, gitaar spelen en de Heemtuin Kids. Verder speel ik Minecraft op de Nintendo en vind ik springen op de trampoline erg leuk. Ik vind het fijn om buiten te zijn en in bomen te klimmen, en ik lees graag de Donald Duck.

Samen maken we er een groot feest van, alaaf!

Adjudant Thijmen
Ik ben Thijmen Strik en ik ben dit jaar de nieuwe jeugdadjudant van de Smouskes! Ik ben elf jaar en zit in groep 8 bij juf Helène en juf Darlene. Sinds twee jaar zit ik op de Vlasgaard, daarvoor op basisschool ‘t Oventje.

Ik woon op de Bovenste Trent samen met mijn ouders Corné en Michelle, broers Timo en Thom en onze hond Nala. Ik hou van sporten, zo voetbal ik bij Festilent en judo ik bij Aait Vedan in Zeeland. Ook hou ik erg van gamen.

Ik heb heel veel zin in een superleuke carnaval met iedereen samen, alaaf!

Narrin Loïs
Mijn naam is Loïs en ik ben de nieuwe narrin van de Smouskes! Samen met mijn papa Randy, mama Petra en broertje Jax woon ik op de Brand. Ook hebben we een lief hondje genaamd Phoebe, en daar ben ik echt super gek mee!

Ik ben elf jaar en zit op de Wizzert in groep 8. Voor het tweede jaar op rij bij juf Rianne, heel leuk! Ik dans al vanaf mijn vierde en mijn andere hobby’s zijn shoppen, chillen en TikTok’s maken met mijn vriendinnen. En ook skeeleren doe ik graag.

We gaan er met z’n allen een gezellig feest van maken. Alaaf!