Jubileumhoogheden Prins Bram d’n Urste, Prinses Kaylee en Adjudant Wout

10 november 2018

De 55jarige Smouskes verwelkomen Prins Bram d’n Urste, Prinses Kaylee en Adjudant Wout als de nieuwe Jubileumhoogheden.
In een bomvolle zaal van Ambianz in Zeeland is tijdens de spectaculaire “Smouskes pakken uit” avond Bram Huvenaars onthuld als de enige echte jubileumprins van het Smousenrijk. Samen met zijn vriendin Kaylee en adjudant Wout verscheen hij op het podium als de nieuwe heerser van De Smouskes.

U kunt de Hoogheden op zondag 25 november feliciteren tijdens de Prinsreceptie in Het Witte Huis.

Allemoal opzij, dees Carnaval kumt ’r leven in de brouwerij

Prins Bram d’n Urste
Prins Bram heeft net zijn dertigste levensjaar bereikt, en na vele jaren oefenen met carnaval zal hij het dit jaar als Prins beleven. Bram werd in 1988 geboren in het Smousenrijk als zoon van Walter Huvenaars en Carolien HuvenaarsYpma.

Bram is samen met zijn broer (en adjudant) Wout en zus Lieneke opgegroeid op de Brand. Tegenwoordig woont hij samen met Prinses Kaylee Ulijn en zoontje Mees op de Repelakker.

Bram werkt als laborant bij Bavaria in Lieshout en is af en toe ook nog achter de bar in de kroeg te vinden. Eén van zijn favoriete hobby’s is het brouwen van speciale bieren. Bram en zijn vader hebben de voormalige speelkamer omgebouwd tot minibrouwerij. Hier zijn al vele uren doorgebracht om de gezamelijke passie voor bier in de fles te krijgen.
In de sport is Bram ook goed thuis. Al jarenlang geeft hij bij “De Tuimelaars” gymlessen op zaterdagochtend. Peutergym voor de allerkleinsten en daarnaast extra gymlessen voor kinderen die dit graag doen of meer willen leren in algemene bewegingsmotoriek. Daarnaast zorgt hij in de goal bij voetbalvereniging VCO en bij zaalvoetbalteam De Heische Tip dat er zo weinig mogelijk gescoord kan worden door de tegenstander.

Prinses Kaylee
Vanaf 2016 vormt Kaylee samen met Bram een paar. De 22jarige Prinses Kaylee is opgegroeid in het Knollenrijk (oftewel Berghem) met haar ouders en haar broertje Aron. Kaylee werkt bij restaurant de Uitkijk, het horecagedeelte van het Golfbad in Oss. Dansen is al haar hele leven haar grote hobby. Na een pauze van twee jaar heeft ze dit sinds kort weer opgepakt.

Carnaval vieren heeft ze van jongs af aan meegekregen van haar ouders. Een aantal jaar geleden is ze zelfs Knolleginneke geweest in Berghem waarna zij zich heeft aangesloten bij de commissie Knolleginneke. Dit jaar zal ze als Prinses van De Smouskes het Zèllandse carnaval volop mee gaan vieren.

Adjudant Wout
Ondersteunend aan de Prins en Prinses dit jaar als adjudant is Wout Huvenaars. Wout is 28 jaar en is het jongere broertje van Prins Bram. Wout werkt als verkoper bij BJC Tools in Erp. Ervaring in de carnaval heeft hij genoeg, zo was hij in 2003 zelf jeugdprins bij de Smouskes.

De grootste passies van Wout zijn voetbal en muziek. Hij is hoofdtrainer van de Meiden Onder 17 en assistenttrainer bij de Dames 1. Beide bij Festilent, waar hij ook zijn officiële trainersdiploma aan het behalen is. Verder voetbalt hij zelf in de zaal bij team De Heische Tip.

Qua muziek heeft hij een brede smaak, van Nick Cave en altJ tot de Guerilla Speakerz en Deadcrow. Zo organiseert hij bijvoorbeeld samen met twee vrienden uit Tilburg een maandelijks terugkerend evenement in Tilburg genaamd “BPMBar”. De focus ligt daar op elektronische muziek in de breedste zin van het woord. Ook mag Wout graag wat met zijn vrienden gaan doen. Een biertje bij D’n Brouwer of in de kantine van de Hekel. Als er gezelligheid is, is Wout erbij!

De lijfspreuk van Prins Bram d’n Urste:
“Allemoal opzij, dees Carnaval kumt ‘r leven in de brouwerij”

De nieuwe hoogheden feliciteren doe je op de Prinsreceptie op zondag 25 november in het Witte Huis, vanaf 13:00 uur

Foto’s: Marc van Zuijlen, Landerd Fotografie