Onthulling Jeugdhoogheden op vrijdag 17 november 2023

Houd jij van zingen, dansen, feesten, plezier maken, gek doen? Dan heb je geluk! De mooiste tijd van het jaar zit er namelijk weer aan te komen: carnaval! Dus FEEST MEE MET DE SMOUSKES!

Benieuwd welke jeugdprins, jeugdprinses, adjudant en nar(rin) voorop gaan in de polonaise? Dit jaar wordt het weer bijzonder spannend, want Zeelandse kids die houden van feesten, zingen en dansen hebben zich hiervoor mogen opgeven. Op spectaculaire wijze gaan de nieuwe Jeugdhoogheden vrijdag 17 november onthuld worden in ons nieuwe Dorpshuis in samenwerking met Hoischurke Jongerenevents! Ook de gloednieuwe ‘grote’ Hoogheden zullen aanwezig zijn. Dit mag je niet missen! We gaan van start om 19:00, de zaal is open om 18:30 uur

Dus… breng je vrienden en vriendinnen, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, papa’s en mama’s en niet te vergeten al je dansmoves en goeie zin mee, zodat we samen weer een geweldig feest kunnen gaan bouwen. De entree is gratis.

De leerlingen op de Zeelandse basisscholen ontvangen een entreekaart waarmee je ook een gratis traktatie ontvangt. Geen entreekaart ontvangen of zit je op een andere school? Mail je gegevens even door naar: jeugd@smouskes.nl en we gaan ervoor zorgen dat jij ook een kaart krijgt!