Rabo ClubSupport 2022 voor het Zèllandse carnaval voor jong en oud!

,

De corona-crisis gooide al twee jaar roet in het eten voor het carnvavalsseizoen. Gelukkig hebben we vorig jaar wel het één en ander kunnen organiseren, vooral voor de jeugd. Maar helaas was dat ook nog verre van een “echt” carnavalsseizoen met recepties, pronkzittingen en een geweldig carnavalsfeest. Dat was erg jammer natuurlijk maar we hebben er alle vertrouwen in dat we na een twee jaar weer écht kunnen gaan knallen!

Dit jaar doen de Smouskes ook weer mee met het jaarlijkse Rabo ClubSupport, een geweldige manier om een financieel steuntje in de rug te ontvangen. Dit jaar hebben we de bevordering van de Zeelandse carnavalsactiviteiten voor jong en oud als doel gesteld. Na twee jaar van afstand houden willen we middels onze activiteiten de Zeelandse bevolking weer samenbrengen.

We zouden daarom erg blij zijn met je stem voor de Smouskes, want elke stem is geld waard. Ieder lid van Rabobank Uden Veghel mag stemmen. Alvast bedankt voor jouw steun aan onze club en aan de andere Zèllandse verenigingen!

Stemmen kan van 5 tot en met 27 september 2022. Check voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Alvast bedankt voor je stem!