De corona-crisis gooide vorig jaar roet in het eten voor het carnvavalsseizoen. Dat was erg jammer natuurlijk maar uiteraard gaat de gezondheid van alle Smouskes en Smousinnekes voorop, dat is het allerbelangrijkste! Gezien de onlangs aangekondigde versoepelingen hebben we er alle vertrouwen in dat we na een jaar zonder carnavalsactiviteiten weer kunnen gaan knallen!

Dit jaar doen de Smouskes ook weer mee met het jaarlijkse Rabo ClubSupport, een geweldige manier om een financieel steuntje in de rug te ontvangen. Dit jaar hebben we de bevordering van de Zeelandse carnavalsactiviteiten voor jong en oud als doel gesteld. Na anderhalf jaar van afstand houden willen we middels onze activiteiten de Zeelandse bevolking weer samenbrengen.

We zouden daarom erg blij zijn met je stem voor de Smouskes, want elke stem is geld waard. Ieder lid van Rabobank Uden Veghel mag stemmen. Alvast bedankt voor jouw steun aan onze club en aan de andere Zèllandse verenigingen!

Stemmen kan van 4 oktober tot 25 oktober 2021. Check voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=231817