De corona-crisis heeft nu al flink wat roet in het eten gegooid voor het aanstaande carnavalsseizoen. Hoewel we het erg jammer vinden dat vrijwel al de activiteiten van de Smouskes niet of anders zullen plaatsvinden staat uiteraard de gezondheid van alle Smouskes en Smousinnekes voorop, dat is het allerbelangrijkste!

De maatregelen die op dit moment gelden bieden voor de (basisschool)jeugd gelukkig nog wel mogelijkheden om bepaalde carnavalsactiviteiten te kunnen ondernemen, en momenteel zijn we druk bezig om te bekijken wat op een veilige en gezonde manier kan en mag. De opbrengsten van Rabo Clubsupport willen we dit jaar dan ook gebruiken ter ondersteuning van ons jeugdcarnaval. De jeugd heeft tenslotte de toekomst!

We zouden daarom erg blij zijn met je stem (of twee) voor de Smouskes, want elke stem is geld waard. Ieder lid van Rabobank Uden Veghel mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Alvast bedankt voor jouw steun aan onze club en aan de andere Zèllandse verenigingen!

Stemmen kan van 5 oktober tot 25 oktober via www.rabo-clubsupport.nl.