Smouskes loterij 2021 in de herfstvakantie

STEUN DE INWONERS VAN ZEELAND ÉN MAAK KANS OP MOOIE GELDPRIJZEN!

Dit jaar organiseren de Smouskes in nauwe samenwerking met de Zeelandse buurtschappen weer een grote loterij. In de weken rondom de herfstvakantie kloppen de vrijwilligers van de buurtschappen en de Smouskes weer bij u aan de deur voor deze loterij.

Voor € 2,- maakt u kans op een van de twee hoofdprijzen van € 111,- of een andere geldprijs. De opbrengst voor deze loterij is bedoeld voor activiteiten ten behoeve van zieken, mensen met een beperking, ouderen en de jeugd van Zeeland zodat ook zij, samen met de Smouskes, carnaval kunnen vieren. Zeker de moeite waard dus!

TIP: Heeft u geen contant geld in huis als we aan de deur komen? Geen probleem! Dit jaar kunt u middels het scannen van een QR-code ook snel en veilig online betalen. Handig!

De trekking van de loterij vindt plaats op 13 november in Het Witte Huis, tijdens de Onthulling Hoogheden S.C. De Smouskes 2021-2022. De loten worden op naam gezet, dus niet getreurd als u 13 november echt verhinderd bent: gewonnen prijzen worden thuisbezorgd. De uitslag zal ook worden gepubliceerd in Ut Rookelijzer.