Grote Spullenmarkt op zondag 8 mei 2022

Op het veld op Industrieterrein Voederheil II, bij het einde van de Peelweg in dorp Zeeland (Noord-Brabant) wordt op zondag 8 mei 2022 weer de grote Spullenmarkt georganiseerd. Na twee jaar afwezigheid vanwege de corona-maatregelen, kan het eindelijk weer!

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen die zondag bezoekers op het veld en in de tent terecht voor koopjes en andere hebbedingetjes die tegen een zacht prijsje verkocht worden. Het zijn geen nieuwe spullen en er staan ook geen handelaren, want alle spullen die ter verkoop worden aangeboden zijn opgehaald in de Zeelandse buurten en worden verhandeld door vrijwilligers van de buurtschappen. En alles moet weg! De vorige keer in 2019 passeerden meer dan 1000 mensen de kassa van de Spullenmarkt.

In de tent worden de wat kwetsbaardere en kleinere spullen verkocht zoals beeld- & geluidsapparatuur, speelgoed, kleding, serviesgoed en glaswerk. Op het veld staan de wat grotere spullen uitgestald zoals stoelen, tafels, fietsen en alle overige spullen.

Onze veilingmeesters zullen tussendoor bij de tent de mooiste spullen veilen tegen de hoogste bieder.  Zorg dat je er bij bent om een bod uit te brengen.
De niet verkochte spullen zoals kleding, speelgoed e.d. zullen via diverse instanties alsnog op juiste plaatsen terecht komen.

De entree en de opbrengst van de verkoop van de spullen komen ten goede aan de organiserende carnavalsstichting De Smouskes en de deelnemende Zeelandse buurtschappen.

Vanaf 10.00 uur zullen de hekken van het veld open gaan. Tot 16.00 uur kan men gezellig over het terrein struinen om te kijken of er iets voor u bij is. Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten. Die bedraagt € 3,- per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar is entree zelfs gratis. Parkeren is gratis. Volg de borden vanaf de Dorpenweg (Uden-Reek) of Peelweg.

Ophalen spullen
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei zullen de spullen huis-aan-huis opgehaald worden. Wilt u nu alvast bruikbare en verkoopbare spullen apart houden voor de markt? Grof vuil, witgoed, bedden, matrassen, TV’s en computers, fauteuils, bankstellen e.d. zullen NIET worden meegenomen! Deze zijn onverkoopbaar op een Spullenmarkt en de afvoer-/stortkosten van deze grote spullen zullen wel betaald moeten worden. We hopen op uw medewerking.