Wie zijn de échte nieuwe JubileumHoogheden van De Smouskes?

10 oktober 2018

Woont hier de echte prins? Sinds begin deze week staat er bij ieder van de 11 kandidaat-koppels van dit jaar een bord met deze tekst in de tuin.

Eén van deze koppels zal op zaterdag 10 november aanstaande in Ambianz onthuld worden als hét nieuwe prinsenpaar van De Smouskes. Een jubileumpaar welteverstaan, want we vieren komend jaar ons 55-jarig jubileum, dus zorg dat je erbij bent!

We stellen de 11 koppels graag aan je voor:

BRAM & SASKIA (Jansen)
Bram en Saskia houden beide van een feestje, dus dat komt goed uit! Carnaval slaan ze nooit over, maar dit jaar verruilt Bram de verfkwast voor de prinsenscepter en gaan ze samen voorop als het nieuwe prinsenpaar van Zèlland! Misschien dit jaar wel een Volkswagen als prinsenwagen?

ROB & GEERTJE (van Hout)
Rob heeft zijn lijfspreuk al bedacht: “Met een Prins van Hout, kan deze carnaval nie fout!” En dat samen met het inmiddels zeer bekende motto van Geertje en haar Elstars, “Vatte wa ge lust!”, kan de carnaval met dit prinsenpaar nu al niet meer stuk!

JOOST & JENNA (Merx)
Is er een feestje? Dan is Joost aanwezig! Altijd als eerste binnen, en altijd als laatste naar huis. Zo’n groot uithoudingsvermogen komt natuurlijk goed van pas als prins van De Smouskes. En gelukkig kan Jenna hem, mocht het nodig zijn, prima in het gareel houden. De perfecte combinatie voor een nieuw prinsenpaar!

GERARD & MAAIKE (Linders)
Carnaval vieren doen Gerard en Maaike inmiddels graag, dus nu maar eens een keer als prins en prinses! Gerard maakt sinds enkele jaren muziek met de Blaosbalken, en Maaike is carnaval van kleins af aan met de paplepel ingegoten. Met dochters Myrthe bij de dansgarde en Laury als oud-jeugdadjudante van de Smouskes, is dit de perfecte Carnavalsfamilie!

SAM & NICKY (van der Coer)
S.C. van der Coer als prins bij S.C. de Smouskes, logisch toch! Sinds begin dit jaar woont Nicky ook in Zeeland, dus een betere inburgeringscursus kan ze zich niet wensen. Deze twee levensgenieters gaan dit jaar trots voorop als de nieuwe hoogheden van het Smousenrijk.

BRAM & KAYLEE (Huvenaars)
Weer terug in Zeeland, dus hoog tijd om de nieuwe prins van Zeeland te worden. Gelukkig heeft Bram een echte carnavals-expert aan zijn zijde, dus voor dit nieuwe prinsenpaar wordt het een makkie. Ze zijn al helemaal klaar om er één groot feest van te maken, dit wordt een carnavalsjaar om nooit te vergeten!

PAUL & MARLEEN (van Dongen)
Nu ze zijn neergestreken op de Zevenhuis is het voor ras-entertainer Paul hoog tijd om naast de zangmicrofoon ook eens de prinsenscepter ter hand te nemen. Samen met zijn prinses Marleen leiden ze ons door een geweldig carnavalsjaar.

FRANS & MIRJAM (Lukassen)
Frans en Mirjam, een dijk van een prinsenpaar! Als echte verenigingsmensen zijn ze al jaren actief bij Stichting Jeugdbelangen Zeeland en als er in Zeeland een feestje te vieren valt, dan zijn ze erbij. Toch mooi dat dat komend jaar zal zijn als het nieuwe prinsenpaar van Zèlland!

JANNESJAN & CINDY (Bergmans)
EP:Toon Bergmans is al jaren dé elektronica- en witgoedspecialist van Zeeland en omgeving. En ook al die jaren zat de hint verborgen in de naam. Want waar zou “EP” voor staan? Wij weten het wel: “Echte Prins” natuurlijk. Duidelijker wordt het niet!

TOM & MARIEKE (Laurenssen)
Piep ut of krak ut, Tom Laurenssen die makt ut. En dit jaar gaat ‘ie het met carnaval helemaal maken, samen met zijn Marieke als de nieuwe hoogheden van de Smouskes. Inmiddels hebben ze allebei een paar jaar ervaring bij de Raad van 11 en de Dames van de Raad, nu is het tijd voor het echte werk!