Programma Wous Festival vrijdag 21 juni

A.s. vrijdag 21 juni openen we samen met alle Zeelandse basisschoolleerlingen het Wous Festival op het kerkplein.
De leerlingen (en leerkrachten) van De Wizzert en ’t Oventje zullen om 13 uur, vanuit school, naar het terrein komen. Natuurlijk hopen we dat we de leerlingen van De Vlasgaard en de Zeelandse leerlingen op de buitendorpse scholen ook om 13 uur op ons festivalterrein welkom mogen heten.

Op deze (geheel gratis) Kids Party zal FeestDJ Wim, gespecialiseerd in kinderfeesten, de kinderen in de grote tent vermaken met dans- en muziekspelletjes.
In de gezellige zitjes op het terrein kan je weer bijkomen en genieten van de ballonnenclown en goochelaar.
De kinderen krijgen bij binnenkomst een gratis drank-/snoepkaart.
Het Hoischurke verzorgt in een tent een ‘Geen Grenzen Silent Disco’. Springen en meezingen met een hoofdtelefoon op. Leuk om mee te maken.

De Smouskes Jubileumvlaggen, die door alle groepen zijn gemaakt, worden dan ook tentoongesteld. Deze middag maken we ook bekend welke groepen de mooiste vlag hebben gemaakt.

Het festivalterrein op het kerkplein is volledig omheind en de leerlingen blijven binnen het terrein. Er is voldoende begeleiding en toezicht op het terrein aanwezig. Om 16:30 uur eindigt ons programma. In het laatste half uur zijn ook de ouders welkom op ons terrein om de vlaggen te bekijken en de sfeer te proeven.

Kortom; een leuke middag ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan van Carnavalsvereniging De Smouskes. We nodigen dan ook alle basisschoolleerlingen uit om er een gezellige feestmiddag van te maken!

Vrijdagavond gaat het feest vanaf 20:30 uur verder onder de noemer “Wouzen met de Smouzen“, de eerste feestavond van het Wous Festival voor iedereen uit en buiten Zeeland vanaf 16 jaar. Ook zal dit een soort reünie zijn waar alle oud-Smouskes van harte welkom zijn. De avond belooft één groot feest te worden met de supergezellige liveband “Party Criminals“, een band met vijf doldwaze muzikanten die de ene na de andere hit in een razend tempo op je afvuren compleet met CO2kanonnen en confettishooters. Daarnaast zorgt DJ Daroon dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan deze avond!