Wij komen graag een zonnestraaltje brengen

Voor Zeelanders die een zonnestraaltje of opkikkertje kunnen gebruiken! De Smouskes komen graag een bezoekje brengen, met een klein presentje. Op vrijdag 21 februari of zaterdag 22 februari 2020. Ken je iemand? Geef die persoon op voor 12 februari 2020.

We bezoeken aan huis, of waar mogelijk in een zorginstelling of ziekenhuis. We stellen het op prijs wanneer u de persoon, en eventueel de zorginstelling, op de hoogte brengt van ons bezoek.

Opgeven kan bij; Cindy de Louw telefoon: 06-102 841 26 of via onderstaand formulier.

We bezoeken ook de jeugd van Zeeland!
Je moet er toch niet aan denken dat je door een ongelukje tijdens het sporten of gewoon door pech niet lekker mee kunt doen bij het Zèllandse carnaval! Toch zijn er elk jaar wel kinderen die dit overkomt. Mocht je zo’n kind bij je in je klas, sportteam of gewoon bij je in de straat kennen. Laat ons dit dan even weten, wij gaan hem of haar dan verrassen met iets leuks zodat zij toch ook wel een leuke carnaval beleven.
Vorig jaar hebben onze Jeugdhoogheden ook een paar pasgeboren Smouskes vereerd met een kraambezoek. Is er bij jou in je straat pas een kindje geboren, of ben jij pas de trotse broer of zus van zo’n klein Smouske geworden, meld je broertje of zusje dan even aan. En misschien krijgt hij of zij een bezoekje van onze Jeugdhoogheden.

Aanmelden Zonnestraaltje