Smouskes loterij 2022 eind oktober

STEUN DE INWONERS VAN ZEELAND ÉN MAAK KANS OP MOOIE GELDPRIJZEN!

Dit jaar organiseren de Smouskes in nauwe samenwerking met de Zeelandse buurtschappen weer een grote loterij. Eind oktober kloppen de vrijwilligers van de buurtschappen en de Smouskes weer bij u aan de deur voor deze loterij.

Voor € 2,- maakt u kans op een van de twee hoofdprijzen van € 111,- of een andere geldprijs. De opbrengst voor deze loterij is bedoeld voor activiteiten ten behoeve van zieken, mensen met een beperking, ouderen en de jeugd van Zeeland zodat ook zij, samen met de Smouskes, carnaval kunnen vieren. Zeker de moeite waard dus!

TIP: Heeft u geen contant geld in huis als we aan de deur komen? Geen probleem! Dit jaar kunt u middels het scannen van een QR-code ook snel en veilig online betalen. Handig!

De trekking van de loterij vindt plaats op 5 november 2022 in Het Witte Huis, tijdens de onthulling van de nieuwe hoogheden van de Smouskes 2022-2023. De loten worden op naam gezet, dus niet getreurd als u 5 november echt verhinderd bent: gewonnen prijzen worden thuisbezorgd. De uitslag zal ook worden gepubliceerd in Ut Rookelijzer.